2022-08-03 16:01:38

PC: Daramy-transfer udelukker ikke Vallys-køb

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen fortæller, at tilgangen af Mohamed Daramy ikke udelukker et køb af Silkeborg-profilen Nicolai Vallys.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mohamed Daramys retur til FCK udelukker ikke et køb af Nicolai Vallys.

Det fortæller klubbens sportsdirektør Peter Christiansen efter onsdagens FCK-træning, hvor bold.dk var til stede.

- Ikke nødvendigvis, lød FCK-chefens korte svar på spørgsmålet.

bold.dk kunne for uger tilbage fortælle, at FCK havde indledt forhandlinger med Silkeborg omkring Vallys, der har taget den forgangne sæsons lovende takter med ind i den nye.

Senest har B.T. erfaret, at også Brøndby skulle være lune på offensivspilleren, der har lagt fra land med et mål og to assists i de to Superliga-kampe, han indtil videre har spillet i den nye sæson.

Langt transfervindue endnu

I skrivende stund råder FCK over en del kantspillere, men ifølge Peter Christiansen er det vigtigt, at klubben råder over nok spillere til at kunne begå sig i både Superligaen, pokalturneringen og europæisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han ønsker ikke at garantere, om FCK henter eller slipper flere, men påpeger, at der er langt tid til, at vinduet klapper i.

- Det er ikke, fordi jeg skal garantere, at vi henter en eller to, eller at vi slipper nogen af sted. 

- Men det er jo klart, at når der er en måned tilbage af vinduet, så kan der ske rigtig meget endnu. Det her var muligheden for at bringe en spiller af ypperste klasse ind, som er en af vores egne, og det var en mulighed, vi gerne ville tage, siger PC.

32 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0