2022-01-12 14:38:41

Rekordholder foran FCN-exit: Ikke det rigtige

Det peger i retning af, at FCN og Tochi Chukwuani ikke forlænger samarbejdet. Lige nu ser det ud, som om det rigtige ikke er at fortsætte her, siger sportsdirektøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGF og AaB er ifølge Ekstra Bladet interesseret i 18-årige Tochi Chukwuani, der ser ud til at forlade FC Nordsjælland gratis til sommer.

Her har midtbanespilleren, der i en alder af 16 år blev den yngste debutant i FCN's historie, kontraktudløb, og en forlængelse er ikke på trapperne.

- Som tingene er lige nu, ser det ikke ud til, at han bliver forlænget, fortæller sportsdirektør Mikkel Hemmersam til bold.dk.

- Det er vigtigt at sige, at det er ikke kun Nordsjælland, der bestemmer, om han bliver forlænget. Han og hans rådgiver skal også være interesseret i at forlænge, og der har det ikke været muligt at få enderne til at mødes på nuværende tidspunkt.

- Lige nu er en forlængelse ikke noget, vi arbejder på. Der har været en længere dialog med Tochi og hans rådgiver om, hvad der var det rigtige for ham, og lige nu ser det ud, som om det rigtige ikke er at fortsætte i Nordsjælland.

Tochi Chukwuani blev udråbt som et kæmpe talent, men har aldrig for alvor slået igennem på førsteholdet, hvor det foreløbig er blevet til 36 optrædener.

Mikkel Hemmersam peger på flere faktorer som forklaringen på det manglende gennembrud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, det er et sammenfald af mange ting. Det kan være noget timing, at slå til på det rigtige tidspunkt, skader og den fornødne tålmodighed. Der er mange ting, der spiller ind, i forhold til hvorfor Tochi måske ikke helt er lykkedes på nuværende tidspunkt, som vi havde håbet og troet på, siger Hemmersam til bold.dk

På diverse ungdomslandshold står Tochi Chukwuani noteret for 30 kampe for Danmark.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0