2022-05-20 15:10:01

Roskilde-profil: Bliver nok ikke den nye Messi

FC Roskilde-profilen Benjamin Lund siger til bold.dk med et glimt i øjet, at han ikke er den nye Lionel Messi. Derfor har han heller ikke en stor ambition for karrieren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Venstrebacken Benjamin Lund har tidligere spillet i 3F Superligaen for FC Nordsjælland og Vendsyssel FF, men nu står den på 3. divisionsfodbold for FC Roskilde. 

Backen kom til klubben i sommer fra B.93, og han nyder at være i klubben. 

25-årige Benjamin Lund siger dog til bold.dk, at han ikke har en stor ambition for fodboldkarrieren, men han ved ikke, hvad fremtiden bringer. 

- Min kontrakt udløber til sommer, så det er også lidt spændende, hvad der skal ske. Jeg ved det ikke endnu, men jeg er selvfølgelig i dialog med klubben, og der er nogle forskellige ting, som man overvejer, siger Benjamin Lund til bold.dk. 

Så du har ikke besluttet dig, om du vil blive i FC Roskilde, eller du skal videre?

- Nej, ikke endnu. Jeg er åben for meget, men jeg håber da, at jeg kan nå til enighed med Roskilde. Jeg synes, at vi har gang i noget ret fedt i klubben. 

Du har jo tidligere spillet i Superligaen. Har du sat dig nogle mål?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror ikke, at jeg har en større ambition, end jeg bare nyder der, hvor jeg er lige nu. Jeg har spillet på højere niveau, men der er kommet lidt andre prioriteter i livet. Så er det en erkendelse af, at jeg nok ikke bliver den nye Messi (Lionel Messi, red.), skulle jeg til at sige, så jeg lever meget i nuet uden at gøre mig de store tanker.

Super glad for Roskilde

FC Roskilde-profilen tilføjer, at han skiftede fra B.93 til FC Roskilde grundet træningsmængden. FC Roskilde træner nemlig en gang mindre om ugen end Østerbro-klubben, og det betyder, at han kan fokusere på studiet ved siden af. 

- Jeg har været superglad for det. Det har været to forskellige halvsæsoner først med Michael Jørgensen i efteråret. Han er en meget anderledes træner, end hvad jeg har været vant til. Man havde ret så meget medbestemmelse, og det var lidt op til den frie fortolkning om, hvordan vi skulle spille. Det gav os en masse point. 

- Nu har vi fået Jack (Jack Majgaard, red.), der er mere struktureret. Det er en type, som jeg personligt nok matcher lidt bedre med. Så jeg er rigtig glad for Jack. Han viser os nogle tegninger for, hvordan vi skal spille, og at vi skal vænne os til det. 

- Jeg er rigtig glad for Roskilde som klub, og jeg kan mærke på fans og sponsorer, at der er stor opbakning. Der er ingen tvivl om, at vi ikke hører til i 3. division, siger Benjamin Lund til bold.dk, der læser ingeniør inden for byplanlægning og har fire år tilbage af uddannelsen. 

FC Roskilde indtager andenpladsen i 3. division fem point ned til VSK Aarhus med fem runder igen. Benjamin Lund og co. møder IF Lyseng lørdag på udebane. Lund har spillet samtlige 27 kampe for FC Roskilde i 3. division i denne sæson. 

I FC Nordsjælland scorede han et mål i 3F Superligaen, og det mål kan du se i videoen øverst i artiklen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0