2022-05-03 19:32:32

Stortalent takker AaB for spøjs Stuhr-gestus

Theo Sander er taknemmelig for, at AaB noget utraditionelt har hentet Kevin Stuhr-Ellegaard til at sidde på bænken i én kamp, så førstnævnte kan rejse til U17 EM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 29. runde

FT

AaB

1 - 2

FCM

AaB præsenterede mandag en ganske sjov transfernyhed.

Nordjyderne har skrevet en ultrakort kontrakt med 38-årige Kevin Stuhr-Ellegaard, der ellers var gået på pension og var begyndt som tv-ekspert hos Discovery+, men nu trækker den bolsjestribede trøje over hovedet med første træningsdag den 16. maj.

Årsagen er, at AaB manglede en målmand til at agere reserve for Jacob Rinne i mesterskabsspillets sidste kamp ude mod FC København, så den normale andenmålmand Theo Sander kan rejse med Danmark til U17 EM fra den 14. maj.

Løsningen vækker begejstring hos 17-årige Theo Sander, der regnes for et stort målmandstalent.

- AaB og jeg har jo haft en dialog i lidt tid, da vi godt vidste, at det her U17 EM kunne skabe et problem. Jeg sagde selvfølgelig til klubben, at jeg virkelig gerne vil af sted og spille de kampe dernede, så hvis de kunne finde ud af noget, ville det være super.

- Der må jeg give AaB, at de har virkelig strakt sig for at få den her aftale på plads og kunne sende mig til den slutrunde. Klubben har virkelig været samarbejdsvillig for at kunne sende mig af sted og give mig den oplevelse, og det betyder rigtig meget, siger en glad Theo Sander til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Stortalent takker AaB for spøjs Stuhr-gestus
Foto: AaB

Stor oplevelse og udstillingsvindue

Målmandstalentet glæder sig særdeles meget til oplevelsen, der venter lige om hjørnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo i Israel, så der bliver da i det mindste varmt, siger Theo Sander med et smil.

- En slutrunde er noget, som alle spillere håber, de kan komme til fra en meget ung alder. Nu er det så U17, men det tager ikke noget væk fra, at det er en slutrunde, og at jeg glæder mig utrolig meget.

Han er også godt klar over, hvilket udstillingsvindue sådan en slutrunde er.

- Jeg kan altid godt lide at stå på en stor scene og kunne vise mig frem. Jeg tror, der er mange, der ved, hvad jeg kan, men der er også mange, der stadigvæk ikke ved noget om mig, så på den måde kan man jo få vist sig frem på en stor scene, siger Theo Sander til bold.dk.

AaB skrev i midten af februar i år en treårig førsteholdskontrakt med Theo Sander, der for halvandet års tid siden besøgte den italienske storklub Juventus, hvilket dog ikke kastede et skifte af sig.

Han blev i AaB og kæmper nu hver dag for at få chancen på førsteholdet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 29. runde

FT

AaB

1 - 2

FCM

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0