International -Vejle sender Pavol Bajza til Cypern
2019-07-03 16:05:27
Foto: Vejle Boldklub

Vejle sender Pavol Bajza til Cypern

Vejle bekræfter, at keeperen Pavol Bajza skifter til cypriotiske Olympiakos Nicosia. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter 86 kampe på tre sæsoner er keeperen Pavol Bajza fortid i Vejle. Klubben bekræfter således, at 27-årige Bajza skifter til cypriotiske Olympiakos Nicosia. 

Vejle Boldklub og Vejle har været mit hjem i tre år. Fra den første dag følte jeg mig velkommen her, og fans, holdledere, trænere, medspillere og folk i klubben har været en stor støtte. 

- Der er mange gode minder fra tiden i Danmark, men oprykningen til Superliga står klarest i erindringen. Det var en fantastisk dag, og det betød meget, at vi spillere kunne betale tilbage for den opbakning, vi havde fået, siger Pavol Bajza til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

– Jeg har altid givet det bedste, jeg havde, til VB. Opbakningen og den kritik, der også har været, har hele tiden gjort mig skarpere på træningsbanen og fået mig til at arbejde endnu hårdere for succes til klubben. Jeg har fået en ny udfordring i karrieren på Cypern, og den har jeg ønsket at forfølge. 

- Mit håb er, at fansene også i fremtiden vil stå bag spillerne og klubben og hjælpe Vejle Boldklub tilbage i Superligaen.

Vejle har 24-årige Thomas Hagelskjær til pladsen i buret. Også dansk-islandske Frederik Schram træner med for tiden. 


Foto: Vejle Boldklub

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0