2022-06-29 13:53:02

Divisionsmidt med FCK-fortid skal spille i KS

Tim Risvig, der blandt andet har en fortid i FC København, skifter fra Vanløse til Sundby. Han siger til bold.dk, at setuppet passer ham godt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sundby Boldklub er ved at opruste inden den kommende sæson i Københavnsserien, og nu kan Amager-klubben glæde sig over at have fået en erfaren midtbanespiller ind i folden. 

29-årige Tim Risvig har en fortid i FC København, Hvidovre, Brønshøj, Frem og senest i Vanløse, hvor han var i hele seks år. 

Den erfarne divisionsspiller siger til bold.dk, at han har valgt Københavnsserie-mandskabet, da klubbens setup passer ham godt. 

- Jeg har været i Vanløse i seks år, så jeg tror, at det er en blanding af, at der skal ske noget nyt, og samtidig er der en af mine gode kammerater (Mathias Vincent Andersen, red.), der skifter til Sundby. Han hørte, om det ikke kunne være noget for mig også. 

- Jeg har mødt menneskerne og set klubben, og så passer jeg bare rigtig godt ind i setuppet. Jeg bor 50 meter fra klubben, så det er også for at sparre lidt transporttid. Jeg er lige blevet far for et år siden. Jeg vil gerne finde et setup, der passede i forhold til det, siger Tim Risvig til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Divisionsmidt med FCK-fortid skal spille i KS
Foto: Sundby Boldklub

Midtbanespilleren vil gerne lære sig fra sig til de unge Sundby-spillere. 

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan præge de unge spillere, så de kan få en fornemmelse af, hvad det kræver at spille i de højere rækker, fordi jeg er sikker på, at der er mange, der drømmer om det og har lyst til det. Jeg kommer med noget erfaring. Tidligere vandt jeg Danmarksmesterskabet med FCK som ungdomsspiller, og jeg har også rykket op med Vanløse fra Danmarksserien til 2. division, så jeg ved, hvad det kræver. 

- Man vil kunne se det på min udstråling på træningsbanen, fordi det er tit det, som der sker bag kulisserne, når der ikke er kampe, der rykker holdet og en selv. Jeg håber, at de unge drenge kommer til at opleve det, siger Tim Risvig til bold.dk, der både har spillet sammen med Mathias Andersen og Rasmus Minor tidligere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sundby-cheftræner er spændt

Sundby-cheftræner Thomas Karabulut siger til bold.dk, at han glæder sig til at se Tim Risvig i aktion.

- Det bliver lidt spændende at se Tim (Tim Risvig, red.), for vi går og overvejer, hvilket system som vi skal spille med. Det afhænger lidt af, hvilke typer vi får ind ad døren. Vi har spillet rigtig meget 3-4-3 og vores normale 4-3-2-1. 

- Det skiftede vi lidt væk fra, da vi manglede den her tier-position og den spiller, som har det her ekstra til at gøre de andre gode rundt omkring. Der kunne jeg godt se Tim komme ind at bidrage i forhold til den centrale del og styrke os på positionen med de spillere, som vi har i forvejen, siger Thomas Karabulut til bold.dk. 

Sundby endte på en femteplads i den netop overståede Københavnsserie-sæson.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce