2022-05-29 22:06:29

Saint Etienne rykker ned i Ligue 2

St. Etienne tabte på straffespark til Auxerre i nedrykningsfinalen og rykker dermed ned i Ligue 2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den franske Ligue 1 spillede St. Etienne søndag nedrykningskamp mod Auxerre.

Kampen var anden opgør i nedrykningsfinalen – taberen af denne kamp ville rykke ned i Ligue 2. Første kamp var endt 1-1, og nu var det St. Etiennes tur til at have hjemmebanefordelen.

Denne fordel viste sig dog ikke i løbet af første halvleg. Kampen var meget lige, og begge mandskaber fik tilspillet sig fine muligheder.

Først var det hjemmeholdets Denis Bouanga, der kom frem til en afslutning inde i feltet. Hans skud blev dog reddet af Donovan Leon i Auxerre-målet.

Umiddelbart efter var det gæsternes Hamza Sakhi, der afsluttede udenfor feltet. Hans afslutning endte dog et godt stykke over målet.

Det bølgede frem og tilbage, og begge hold skabte muligheder, men ingen af dem kunne omsætte det til mål. Derfor endte første halvleg 0-0.

I anden halvleg kom der gang i målscoringen. Efter 51 minutter kom gæsterne fra Auxerre foran 1-0, da Sakhi satte hovedet på et godt indlæg. Hovedstødet gik ind ved højre målhjørne, og målet var livsvigtigt for Auxerre.

Denne føring holdt 25 minutter, indtil St. Etienne fik udlignet. Et hjørnespark blev sendt indover, og Enzo Crivelli kunne stange bolden ind til en 1-1-udligning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mod slutningen af kamp kom St. Etienne tættere på at score det forløsende mål, men Leon fik reddet chancerne.

Der skete ikke mere i ordinær spilletid, som dermed endte 1-1. Kampen skulle derfor ud i forlænget spilletid, da der skulle findes en vinder af kampen.

I den forlænget spillede var det hjemmeholdet, der var tættest på. Især Arnaud Nordin forsøgte sig, og i det 105. minut, afsluttede han flot efter en solotur, men ingen mål.

Med ti minutter igen var St. Etienne igen tæt på, men igen manglede skarpheden, og da ingen af holdene formåede at score yderligere, skulle det afgøres på straffe.

Ryad Boudebouz tog sig af det første spark. Han brændte og blev skurken, da de øvrige sparkere alle kom på tavlen.

Nederlaget betyder, at St. Etienne må en tur ned Ligue 2, mens Auxerre kan juble over overlevelse i den bedste række.

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0