2022-07-05 22:57:30

Italiensk EM-vinder: Jeg vender hjem til Monza

Matteo Pessina kan efter eget udsagn snart kalde sig Monza-spiller. Italieneren skifter ifølge Sky Sport Italia på en lejeaftale med købsoption. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sommeren 2021 var Matteo Pessina med til at vinde EM for Italien, snart kan han være på vej til at skifte fra Atalanta til oprykkerne Monza. 

- Det er endnu ikke officielt, vi venter på i morgen (onsdag, red.) siger Pessina til Sky Sport Italia. 

Den 25-årige italiener startede sin karriere i Monza, dermed vil et skifte til oprykkerne være en tilbagevenden til klubben. 

- Jeg er klar til at vende hjem, jeg er meget spændt. Jeg holder meget af Monza, det er klubben, hvor jeg er født og opvokset, jeg har altid støttet holdet, og jeg har spillet der i ti år, lyder det fra landsholdsspilleren. 

Sky Sport Italia skriver, at der i første omgang er tale om en lejeaftale, men der vil være indskrevet en købsoption i handlen. Hvis Pessina skal købes fri, skal Monza betale 15 millioner euro, hvilket svarer til omkring 110 millioner kroner. 

Monza har allerede været aktive på markedet i forsøget på at sikre overlevelse til den kommende sæson. Tidligere har klubben hentet Andrea Ranocchia, Andrea Carboni, Alessio Cragno og senest Stefano Sensi. 

Christian Gytkjær og Monza starter sæsonen den 13. august hjemme mod Torino. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0