2022-11-17 12:40:01

Fremad A-anfører: Vi stod som kegler - det var mus mod mænd

Fremad Amager-kaptajn Pierre Kanstrup mener, at mandskabet præstede langt under niveau i opgøret mod Vendsyssel. Det endte med en 3-2-sejr til Vendsyssel i Sundby Idrætspark. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det endte med en stor skuffelse for Fremad Amager i den sidste NordicBet Liga-kamp i efteråret. Klubben fik besøg af Vendsyssel i Sundby Idrætspark, og det endte med en 3-2-sejr til det jyske hold. 

Spillet var ikke godt nok, mener Fremad Amager-anfører Pierre Kanstrup, og det var specielt sløjt i første halvleg, siger han til klubbens Facebook-side.

- Man må bare sige, at Vendsyssel kom som et godstog, og vi stod som kegler. Det var mus mod mænd. Vi var måske også lidt heldige med at komme til pause med et håb, i og med at den kun stod 1-2, siger Pierre Kanstrup og tilføjer:

- Det har været en for stor del af efteråret, hvor vi ikke har været til stede i nogle af kampene. Så er der andre kampe, hvor vi har vist fremragende takter med indstilling og morale, men jeg synes ikke, at spillet har sat sig. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Fremad A-anfører: Vi stod som kegler - det var mus mod mænd
Foto: Fremad Amager

- Vi havde det svært i første halvleg, og vi kom mirakuløst til pause med 1-2, og vi havde stadig en chance for at vinde kampen.

Kanstrup tilføjer, at spillet blev bedre i anden halvleg, men det blev ikke for alvor godt. Derfor var det også en fortjent sejr til Vendsyssel, mener anføreren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremad Amager er nummer ni i NordicBet Ligaen med 17 point efter 17 runder.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0