2022-08-19 14:15:04

Brochmann får amatørkontrakt hos FC Fredericia

FC Fredericia har hentet Tonny Brochmann ind på en amatørkontrakt, hvor parterne de næste 14 dage har muligheden for at se hinanden an, mens han stadig kan spille kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 6. runde

FT

FCF

2 - 0

VEN

FC Fredericia er hårdt ramt af skader, men cheftræner Michael Hansen har til weekendens kamp mod Vendsyssel fået uventet forstærkning.

Det skriver Fredericia Dagblad fredag.

Den tidligere AC Horsens-spiller Tonny Brochmann er nemlig kommet til på en amatørkontrakt, som har en varighed af 14 dage, og han kan faktisk komme i aktion i NordicBet Liga-kampen på søndag.

- Han er i spil til kampen. Han havde en times træning fredag, og så kigger vi på ham igen i morgen for at se, om kroppen er til det. Man skal jo lige i gang igen efter sommerferien. Men han opfatter træningsøvelserne hurtigt, siger Michael Hansen til Fredericia Dagblad.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Brochmann får amatørkontrakt hos FC Fredericia
Foto: AC Horsens

Den 33-årige midtbanespiller har været uden kontrakt siden 1. juli, hvor aftalen med AC Horsens udløb.

Han har gennem sin karriere spillet for flere klubber i Norge, hvor han har været forbi Sogndal, Sandnes UlF, FK Jerv, Stabæk og Mjøndalen, hvor han spillede fra 2018 til 2021, inden han vendte snuden hjem til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brochmann fik sin fodboldopdragelse hos AC Horsens, hvor han i sidste sæson spillede 22 kampe med to mål og assists til følge.

Nu skal han altså i den næste tid hjælpe FC Fredericia, som på nuværende tidspunkt er placeret næstsidst med et enkelt point efter fem runder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 6. runde

FT

FCF

2 - 0

VEN

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0