2022-10-04 18:29:09

Henderson hylder Suarez og Gerrard: De bedste jeg har spillet med

Jordan Henderson er blevet spurgt om, hvem hans bedste medspiller er, men her kunne Liverpool-anføreren ikke vælge blot en, da valget endte på Luis Suarez og Steven Gerrard.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

LIV

2 - 0

RAN

Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Harry Kane og Wayne Rooney.

Det er nogle af de storspillere, som Jordan Henderson gennem karrieren har spillet sammen med, og nu har Liverpool-anføreren så fået til opgave at udvælge den allerbedste.

I et interview med Liverpool Echo blev Henderson nemlig spurgt om, hvem der har været hans bedste medspiller nogensinde, men her kunne Liverpool-spilleren ikke helt vælge.

- Jeg har spillet med mange gode spillere, og det er så svært at vælge en enkelt god spiller blandt de utallige, som jeg har spillet med. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Henderson hylder Suarez og Gerrard: De bedste jeg har spillet med
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

- Men når jeg ser tilbage på hele min karriere, vil jeg sige, at jeg er nødt til at sige Luis Suarez eller Steven Gerrard. Begge var absolut sublime spillere, og det ville være så svært at vælge bare én, udtaler Jordan Henderson.

Henderson spillede i alt 104 kampe sammen med Suarez, mens det med Gerrard endte med at blive 142 kampe i Liverpool og for England.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

LIV

2 - 0

RAN

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0