2022-02-03 13:04:19

Morten Knudsen lokker Pingel til Lübeck

Sebastian Pingel skifter færøske B36 Torshavn ud med Phönix Lübeck i den fjerdebedste tyske række. Han slutter sig til Morten Knudsen, der også spiller i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Regionalliga - 21. runde

FT

PHL

1 - 4

LUB

I sommer rykkede den tidligere Inter-dansker Morten Knudsen til tysk fodbold, hvor Phönix Lübeck fra den fjerdebedste række stod klar med en kontrakt.

Nu har den tyske fodboldklub hentet mere dansk blod, da den 28-årige angriber Sebastian Pingel skifter færøske B36 Torshavn ud med Lübeck-klubben i det nordlige Tyskland, efter Knudsen stod for kontakten.

Det oplyser den tyske klub på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at Pingel har spillet sig til en kontrakt efter prøvetræninger.

Artiklen fortsætter efter billedet

Regionalliga -Morten Knudsen lokker Pingel til Lübeck
Foto: Phonix Lubeck

- Sebastian var 100 procent overbevisende i vores træninger og i testkampen. Han kan bruges på flere forskellige måder i offensiven, og hans stil passer Haris Hyseni (Lübecks anden angriber, red.) godt. Vi er glade for, at vi kan hente Sebastian hertil, siger sportsdirektør Frank Salomon.

Han skifter seks år på Færøerne, hvor han har tørnet ud for B36 Torshavn og HB Torshavn. Han er i alt noteret for 42 mål i den færøske liga, ligesom han undervejs har været med i Champions League- og Europa League-kvalifikation.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Regionalliga - 21. runde

FT

PHL

1 - 4

LUB

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce