2021-06-20 07:55:08

Rygtetid: Ny angriber på vej til Lyngby

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Lyngby henter Petur Knudsen i Runavik

Ifølge det færøske medie Portal Roysni er Lyngby tæt på offensiv forstærkning i form af den 23-årige færing Petur Knudsen.

Angriberen fik fredag blomster før NSI Runaviks kamp mod B86 og klubben meddelte således, at han skal videre i karrieren, men Runavik oplyste ikke hvorhen.

Ifølge Portal trækker det mod Danmark og 1. divisionsklubben Lyngby, der skulle stå klar med en toårig aftale - uden aftalen dog nødvendigvis er helt på plads, skriver mediet.

Petur Knudsen har scoret otte mål og lavet tre oplæg i 13 sæsonkampe i den færøske liga.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Knudsen har spillet tre landskampe for Færøerne.

Ny Granada-chef vil have Carles Alena fra Barcelona

23-årige Carles Alena blev i januar fundet for let til at være en del af planerne i Barcelona, og derfor røg han en tur på udlån hos Getafe, og nu kan han være på vej et nyt sted hen.

I hvert fald mener spanske Sport at vide, at Granada følger Alenas situation i Barcelona tæt denne sommer, da den nytilkomne Granada-træner Robert Moreno meget gerne vil have den 23-årige midtbanespiller til klubben.

Alena og Moreno kender hinanden fra en fælles fortid i Barcelona, og den centrale midtbanespiller skulle have den offensive tilgang til spillet, som Moreno gerne vil praktisere på sit Granada-hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helt afklaret er Alenas fremtid dog ikke endnu i Barcelona, og derfor må Granada fortsat vente lidt endnu med at se, om man kan gå efter Alena, som har et år tilbage af kontrakten.

Bayern München følger brandvarme Denzel Dumfries

PSV-backen Denzel Dumfries har i EM's to første kampe i den grad vist sig frem på det hollandske landshold med to mål og et oplæg.

Nu skriver tyske Sky Sports, at den 25-årige offensive back er interessant for de tyske giganter Bayern München. 

Således skulle han passe godt ind i Julian Nagelsmanns system med wingbacker, og han skulle således være et emne, de tyske mestre følger.

Sky Sports skriver dog, at Bayern næppe agter at betale hans frikøbsklausul på omkring 110 millioner kroner, selv om det er ganske billigt for en spiller med de kvaliteter.

Erik Sviatchenko er på listen i Celtic

FC Midtjylland-anføreren Erik Sviatchenko er ifølge det engelske medie Daily Record et emne i hans tidligere klub Celtic.

Således skulle FCM-profilen være på listen over potentielle transferemner hos Celtic, som denne sommer skal bygge truppen op igen under Ange Postecoglous ledelse.

I den genopbygning kunne et velkendt ansigt som Sviatchenko være behjælpeligt, mener mediet, som skriver, at Sviatchenko har en frikøbsklausul i kontrakten, der blev forlænget i december.

Den 29-årige forsvarer har tidligere ikke lagt skjul på, at han stadig drømmer om at komme til udlandet. Han er for nylig blevet sat i forbindelse med Brentford.

Norwich jagter Philip Billing

Premier League-oprykkerne fra Norwich har solgt midtbaneprofilen Emi Buendia til Aston Villa, og i jagten på en afløser er danske Philip Billing angiveligt et transfermål.

Det erfarer engelske Mirror, der skriver, at Norwich-manager Daniel Farke er stor fan af Billing og ser danskeren om en oplagt forstærkning til kanariefuglene.

Mediet skriver, at Billing meget vel kan forlade Bournemouth, og at den 24-årige midtbanespiller er værdisat til omkring 15 millioner pund – 130 millioner kroner.

Lukas Klitten er tæt på Frosinone

AaB's venstreback Lukas Klitten har meldt ud, at han ikke kommer til at fortsætte i det nordjyske, og siden er han blevet kædet sammen med den italienske Serie B-klub Frosinone.

Nu melder det lokale medie Ciociaria Oggi, at den 21-årige back er særdeles tæt på at kunne kalde sig Frosinone-spiller. Således skriver mediet, at han er et enkelt skridt fra klubben.

I Frosinone kan Klitten få særdeles god sparring i at spille en venstreback, da den tidligere italienske VM-vinder Fabio Grosso er træner. Han spillede venstreback for klubber som Palermo, Inter, Lyon og Juventus.

Klitten spillede i den forgangne sæson 15 kampe for AaB's førstehold.

Manchester United sikrer sig 35-årige Tom Heaton

Ifølge den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, så har Manchester United fundet sig en ny tredjekeeper, efter Sergio Romero har forladt klubben.

Valget skulle være faldet på den 35-årige Aston Villa-målmand Tom Heaton, der står foran kontraktudløb denne sommer.

Heaton er en gammel kending i United, da han kom gennem klubbens akademi og blev rykket på førsteholdet i 2004, men han blev aldrig den store profil, hvorfor han var udlejet utallige gange, inden han forlod klubben permanent i 2010.

Nu lader det til, at han vender tilbage, hvor det hele startede, da han ifølge Romano skulle have skrevet under på en aftale, som løber til 2023 med option på yderligere et år.

Han forventes at gennemgå lægetjekket i denne uge, mens skiftet ventes offentliggjort i juli.

Heaton vil slutte sig til David De Gea og Dean Henderson i Uniteds målmandsteam.

Sidste uges rygter

Tottenhams Serge Aurier er enig med PSG

Tottenham-backen Serge Aurier var for nylig ude med det, man nærmest kan kalde et offentligt frieri til PSG, og nu lader det til, at det har givet pote.

FootballInsider skriver således, at den 28-årige ivorianer har takket ja til en fireårig aftale i den franske hovedstad.

Aurier har kontraktudløb i sommeren 2022, og derfor er det næppe den helt store transfersum, som Spurs får for backen. Parterne skulle dog være nået til enighed, og ifølge mediet forventer de alle, at handlen lander uden problemer.

I PSG kommer Aurier til at blive genforenet med sin tidligere træner Mauricio Pochettino.

Han har været i Tottenham siden 2017, hvor han forlod netop PSG.

Everton overvejer Benitez

Everton mangler en manager, efter Carlo Ancelottis rykkede til Real Madrid, og der kan vente lidt af et chok-skifte.

Everton overvejer ifølge The Telegraph at hente Rafael Benitez, og der skulle have været dialog mellem parterne, lyder det.

Benitez har tidligere udtrykt ønske om at komme tilbage til Premier League, efter han forlod kinesiske Dalian Professionel i vinter.

Rafael Benitez har tidligere stået i spidsen for rivalerne Liverpool i en årrække, mens han også har været forbi Chelsea og Newcastle i Premier League.

Chelsea jagter Hakimi: Overvejer at bytte AC

Ifølge Calciomercato og Sky Italia er Chelsea mere end interesseret i at hente Inter-backen Achraf Hakimi, men Premier League-klubben konkurrerer angiveligt med PSG om at hente den tidligere Real Madrid- og Dortmund-spiller.

De to klubber skulle ifølge Sky Italia lige nu have ramt et bump i forhandlingerne, da Inter skulle kræve mere end de godt 450 millioner kroner, som Chelsea og PSG begge er villige til at betale for Hakimi.

Men ifølge Sky Italia har Chelsea muligvis lidt i baghånden, for Champions League-vinderne skulle overveje at smide både Emerson Palmieri og Andreas Christensen ind i en eventuel handel, og det kan altså måske sætte skub i forhandlingerne - Emerson har tidligere været et emne i Inter på.

Venstrebacken Emerson Palmieri har kontrakt til 2022 med option på yderligere et år, mens Andreas Christensen har kontrakt til 2022.

Claudio Ranieri er i dialog med Lille

Claudio Ranieri forlader Sampdoria denne sommer, og nu kan den rutinerede italiener være på vej til fransk fodbold.

Således beretter Tuttomercatoweb, at Ranieri er i dialog med mestrene fra Lille, hvor Ranieri skal erstatte Christophe Galtier, der er på vej væk.

Ifølge mediet skulle Lille lede efter et stort og rutineret navn til at overtage fra Galtier, og derfor skulle samtalerne altså være indledt med Ranieri.

Der ligger endnu ikke en aftale, men begge parter skulle være interesseret i at nå til enighed.

69-årige Ranieri har tidligere været træner for franske Nantes og Monaco.

Celtic-bomber rykker til Leicester

Brendan Rodgers er angiveligt tæt på at hente et velkendt ansigt til Leicester.

Hans tidligere angriber i Celtic Odsonne Edouard meldes nemlig på vej til Leicester, som ifølge The Times skulle have vundet kampen om den 23-årige angriber foran Arsenal og Inter.

The Times skriver, at den franske angriber koster omkring 130 millioner kroner, og han forventes at blive præsenteret, når Celtic kan præsentere sin nye cheftræner - som ventes at blive Ange Postecoglou.

I den forgangne sæson scorede Edouard 22 mål i 40 kampe, og det blev til seks oplæg. Han har et år tilbage af kontrakten.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0