2022-03-02 18:00:00

Tysk skifte glippede: Ex-BIF-reserve tog til DS

Jannik Skov Hansen oplyser til LigaBold.dk, at et skifte til tyske KFC Uerdingen var tæt på, men en skade gjorde det ikke muligt. Nu skal han spille for Holbæk i DS.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Regionalliga - 28. runde

FT

SVR

0 - 1

UER

Jannik Skov Hansen har tidligere spillet i Superligaen for Brøndby IF og Randers FC, og han kan også skrive divisionskampe på CV'et for AB, HIK, FC Roskilde og HB Køge.

Nu har den tidligere ungdomslandsholdsspiller fået fremtiden på plads, da midtbanespilleren i foråret skal hjælpe Holbæk i Danmarksserien.

Et skifte til udlandet lå dog under opsejling.

Jannik Skov Hansen oplyser til LigaBold.dk, at han var meget tæt på at skifte til den tyske klub KFC Uerdingen, der spiller i Regionalliga. Klubben har den tidligere FC Roskilde-træner Michael Jørgensen som assistent og den tidligere Superliga-spiller Stefan Schmidt som mentaltræner. Jannik Skov Hansen kender Michael Jørgensen fra deres fælles fortid i FC Roskilde.

En skade, som midtbanespilleren har døjet med siden Randers-tiden og komplikationer i den tyske klub, gjorde dog, at skiftet ikke blev til noget.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Tysk skifte glippede: Ex-BIF-reserve tog til DS
Foto: Anders Kjærbye - fodboldbilleder.dk

- Jeg var dernede og var klar til at skifte, men måtte erkende, at jeg ikke kunne træne flere dage i træk grundet min skade, og derfor måtte jeg trække i land, og efterfølgende var der så en masse konflikter i klubben, så det var heldigt i uheldet. 

- Og ja, jeg er ærgerlig, ikke så meget over Tyskland, men at måtte se i øjnene, at jeg nok aldrig kommer tilbage til professionelt fodbold på grund af min hofte. Det er tre et halvt år siden, og den driller fortsat, oplyser Jannik Skov Hansen, der kun har ønsket at svare på spørgsmålene skriftligt, til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu skal den tidligere Superliga-spiller forsøge at hjælpe Holbæk til en god placering i Danmarksserien, og han har valgt serieklubben, da han kender cheftræneren Jan Faber.

- Jeg kender et par af spillerne og Jan (Holbæk-cheftræner Jan Faber, red.), og så er det et fint projekt, de har i gang med at stable på benene. Jeg kommer med noget erfaring og satser da også på at være med omkring mange mål. Jeg forventer, vi vinder over halvdelen af kampene og får spillet holdet klar til næste (sæson, red.), oplyser Jannik Skov Hansen til LigaBold.dk.

29-årige Jannik Skov Hansen er noteret for fire Superliga-kampe (tre for Brøndby og en for Randers).

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Regionalliga - 28. runde

FT

SVR

0 - 1

UER

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce