2022-02-02 21:19:30

Vejle skriver med tidligere Bundesligaspiller

Vejle Boldklub har onsdag kunnet præsentere Miiko Albornoz som ny mand til venstrebacken. Han får en aftale frem til sommeren i første omgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

OB

0 - 0

VB

I den seneste tid har Vejle Boldklub haft den 31-årige svensk-chilener Miiko Albornoz til at træne med i klubben, og det har nu udmøntet sig en en reel kontrakt.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at der er tale om en kontrakt, der i første omgang løber frem til sommer.

Sportschef i Vejle Boldklub, Adrian Nicolae, udtaler til klubbens hjemmeside om handlen.

- Miiko Albornoz har vist sig godt frem i de seneste dage, og med tilgangen af ham har vi nu hentet fem spillere i vintertransfervinduet, der enten er fra Skandinavien, eller som har væsentlig erfaring fra skandinavisk fodbold.

- Da vi inviterede Miiko til Belek, var det med hensigt om at lande en kort, permanent kontrakt, og det er vi nået i mål med. Miikos fodbold-CV indikerer kvalitet, og den indikation har vi fået bekræftet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Vejle skriver med tidligere Bundesligaspiller
Foto: Vejle Boldklub

- Miiko vil være med til at løse den opgave, vi står over for. Han er en habil forsvarsspiller med gode færdigheder i såvel det offensive som i det defensive arbejde, og jeg har stor tro på, at de færdigheder vil gavne os i det kommende forår.

Albornoz selv er også glad for aftalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er glad for, at jeg og Vejle Boldklub er blevet enige. Mit førstehåndsindtryk af spillerne, staben og de andre mennesker omkring det sportslige set-up har været rigtig godt.

- Jeg tror på projektet, og med kontrakten på plads er jeg nu helt indstillet på at yde mit bidrag til at hjælpe klubben op i tabellen og skabe glæde iblandt klubbens fans, som jeg allerede nu har hørt godt om.

Albornoz har tidligere været i Malmö FF og tyske Hannover 96, hvor det i sidstnævnte blev til ikke færre end 134 optrædener.

Den nye Vejle-spiller har i den seneste uge været en smule i vælten for den sex-dom han fik tilbage i 2012, da han var i Malmö FF for at have sex med en 14-årig. Den sag kan du læse om her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

OB

0 - 0

VB

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0