2023-03-22 12:00:02

Bah og Benfica skal møde Inter i CL: Føler vi kan vinde over alle

Alexander Bah går ind til kvartfinalen i Champions League mod Inter med troen på, at Benfica kan slå alle hold, som de møder på deres vej.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 28. runde

FT

INT

0 - 1

FIO

Alexander Bah skiftede til Benfica i sommer, og siden er det gået helt fantastisk for den portugisiske klub.

I den hjemlige liga har Bah og co. 10 point ned til Porto på andenpladsen, og i ottendedelsfinalen i Champions League blev Club Brugge for nylig smadret med hele 7-1.

Nu venter Inter i kvartfinalen, og her har går den danske landsholdsback ind til kampen med stor tro på sit holds evner.

- For at være helt ærlig så har jeg ikke tænkt over det endnu. Lige for tiden føler vi, at vi kan vinde over alle, og vi føler også, at vi kan vinde over Inter. 

- Ugen inden har vi dog også en vigtig kamp mod Porto. Vi har fokus på ligaen, og så må se, hvilke tanker vi har om Champions League efterfølgende. Jeg tror, at det bliver en meget lige kamp, siger Alexander Bah tirsdag i landsholdslejren.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Bah og Benfica skal møde Inter i CL: Føler vi kan vinde over alle
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Kan I gå hele vejen?

- Tja, det er svært at sige. Lige nu føler vi, at vi kan vinde over alle hold, og jeg synes, at vi har bevist i gruppespillet og mod Brugge, at vi er et farligt hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi må tage en kamp af gangen, og så må vi tage den igen efter næste runde, inden vi snakker om at vinde det hele, siger Alexander Bah.

Til tirsdagens presseseance i landsholdslejren blev Bah også spurgt ind til, hvordan det var at vinde 5-1 over Club Brugge på hjemmebane i returopgøret i ottendedelsfinalen.

- Det var sindssygt at være på stadion til den kamp. Fra første minut vidste man godt, at det ikke var sjovt at være modstander på Estádio da Luz (Benficas hjemmebane, red.), siger Alexander Bah.

Benfica skal møde Inter på hjemmebane den 11. april, mens returopgøret spilles i Milano den 19. april.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 28. runde

FT

INT

0 - 1

FIO

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce