2022-11-01 18:13:13

U17: Danmark tabte trods drømmestart og 2-0-føring

Det danske U17-landshold led deres første nederlag i EM-kvalifikationen, da det tirsdag blev til 2-3 mod Belgien, efter de havde været foran med 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U-17 - 3. runde

FT

DU1

2 - 3

B17

11 mål i to kampe.

Det danske U17-landshold har været ustyrlige i kvalifikationen til EM, hvor de havde gjort rent bord mod Rumænien og Estland, men tirsdag skulle de stå deres prøve.

Her skulle de nemlig op imod Belgien, som ligeledes havde vundet de to første opgør, og dermed var det kampen om førstepladsen i puljen.

Det blev dog et helt andet opgør for de danske talenter denne gang, hvor modstanden var langt større, men det var dog ikke til at se i kampens indledning.

Danmark kom nemlig vanen tro i front ret hurtigt i opgøret, da FC Nordsjællands Lucas Høgsberg gav danskerne en drømmestart efter 11 minutter, og den danske optur fortsatte.

Med ti minutter tilbage af første halvleg dukkede målfarlige Amin Chiakha op og sendte bolden ind i netmaskerne, og så havde FCK-talentet bragt Danmark på 2-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U17 Kvalifikation -U17: Danmark tabte trods drømmestart og 2-0-føring
Foto: Claus Birch/fodboldbilleder.dk

Men så gik det ned ad bakke for danskerne.

Lige inden pausen reducerede Rabby Mateta Pepa for belgierne, og de fortsatte med at presse danskerne efter pausen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmark var nemlig dårligt nok kommet ud af omklædningsrummet, før Gents stortalent Cedric Nuozzi havde sendt udligningen til 2-2 ind bag danske Mikkel Markdal inde i målet.

Selvsamme Nuozzi endte med at blive Danmarks onde ånd, da han kun syv minutter senere havde vendt opgøret rundt på hovedet og bragt Belgien foran med 3-2.

Selvom Danmark forsøgte at svare igen, formåede Belgien at holde stand, og dermed endte opgøret med en sejr til belgierne.

Det danske U17-landshold er derfor at finde på andenpladsen i EM-kvalifikationen efter tre runder med seks point, som er tre færre end Belgien på førstepladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U-17 - 3. runde

FT

DU1

2 - 3

B17

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce