2022-08-02 10:00:02

Bræmer: Bliver sjovt at møde koryfæet Daniel Agger

Skovshoved-profilen Simon Bræmer siger til bold.dk, at han ser frem til at møde HB Køge, der har Daniel Agger og Lars Jacobsen på trænerbænken, i pokalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tirsdag aften skal HB Køge fra NordicBet Ligaen en tur til Leo Ground for at møde Københavnsserie-mandskabet Skovshoved i den første hovedrunde af pokalen. 

En af de store profiler hos Skovshoved er den tidligere Superliga-spiller Simon Bræmer. Selvom den tidligere Superliga-angriber har prøvet lidt af hvert i løbet af karrieren, så glæder Bræmer sig til opgøret. 

Bræmer siger til bold.dk, at det bliver sjovt at stå over for Daniel Agger og Lars Jacobsen, som han kalder for koryfæer.

- Jeg tror først og fremmest, at det bliver en rigtig god oplevelse. Det er sådan noget, som Skovshoved skal samle på. HB Køge er et rigtig godt hold fra NordicBet Ligaen, og så er der også nogle personligheder i Daniel Agger og Lars Jacobsen, som alt andet lige må tiltrække nogle mennesker. 

- Det er nogle koryfæer, som er spirende talenter begge to, og det bliver rigtig sjovt at se, hvor meget vi kan hamle op med dem. 

- Jeg kan godt se, at vi ikke har trænet så forfærdelig længe, men vi er klar på at tage kampen op og se, om vi kan skaffe et resultat, som er værd at bygge videre på i forhold til sæsonen, siger Simon Bræmer til bold.dk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Bræmer: Bliver sjovt at møde koryfæet Daniel Agger
Foto: Skovshoved IF

Her ses Simon Bræmer i kamp mod Daniel Agger i de yngre dage. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fin måde at starte sæsonen på

På papiret er HB Køge storfavorit til at spille sig videre, men Skovshoved vil kæmpe alt for at tage fusen på Daniel Aggers tropper, siger 38-årige Bræmer. 

- Der er jo sådan en gammel kliché, at alt kan ske i pokalen. Vi må spille fodboldkampen, og så må vi se, hvordan det går. Vi går ind til kampen for at vinde den, og vi kommer til at spille på vores egen måde, for at vi kan vinde den. Det bliver en spændende dag på Leo Ground, og det glæder vi os selvfølgelig alle sammen meget til.

- Det er en meget fin måde at starte sæsonen på, hvor vi kommer ind i Københavnsserien, hvor vi alt andet lige burde være et af de hold, som man skal slå for at rykke op. Vi er i hvert fald sikker på at få en modstander, der matcher fra start af, må jeg sige det sådan, siger Simon Bræmer til bold.dk. 

Opgøret mellem Skovshoved og HB Køge bliver fløjtet i gang tirsdag 2. august klokken 18, og bold.dk kommer til at være til stede på Leo Ground for at dække opgøret. Du kan læse meget mere om opgøret efter slutfløjt på bold.dk. 

Bræmer er i alt noteret for 23 mål i 79 Superliga-kampe, og du kan se et af hans mål for AaB i videoen øverst i artiklen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0