17-årig AaB'er: Helt fantastisk at få debut
2018-08-07 18:38:00
Foto: Getty Images

17-årig AaB'er: Helt fantastisk at få debut

Blot 17-årige Mikkel Kaufmann fik debut i AaB's 1-0-sejr hos Vendsyssel, og den unge angriber erkender, at han sov skidt op til en af sine største oplevelser nogensinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AaB smed i afslutningen af 1-0-sejren hos Vendsyssel mandag den blot 17-årige Mikkel Kaufmann ind til sin debut i nordjydernes angreb.

På flere måder en meget speciel oplevelse for teenageren, der er vokset op i og spillede for Hjørring, inden han som U14-spiller rykkede til AaB.

- Det var helt fantastisk. Det var en af de bedste oplevelser i mit liv. Det var vildt fedt at spille her, hvor jeg er opvokset og i en kamp mellem de to klubber, jeg har spillet i, siger Kaufmann til bold.dk.

Kaufmann var udtaget til en officiel kamp med AaB's førstehold for første gang, og han erkender, at natten op til kampen ikke var helt optimal.

- Torsdag i sidste uge fik jeg at vide, at jeg skulle træne med fredag. Så trænede jeg også med lørdag og søndag, og søndag fik jeg at vide, at jeg ville være med i truppen. Men det var ikke sikkert, om jeg skulle være 19. mand eller med på bænken.

- Lige inden jeg gik hjem, sagde Morten dog, at jeg ville komme med på bænken, og jeg skulle holde mig klar, for det kunne godt være, at de fik brug for mig.

- Derefter fik jeg sommerfugle i maven, og det var ikke den bedste søvn, jeg fik, siger unge Kaufmann med et grin og tilføjer om sine små ti minutter på banen:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var bare helt fantastisk. Jeg har stor fokus på at nyde det i stedet for bare at få det overstået. Det gjorde jeg også, og det var fanme fedt.

Kaufmann fik blandt andet plads i truppen, da slovakken Pavol Safranko ikke var udtaget, da han er på vej væk fra AaB.

Kasper Ørkild/mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0