2022-03-23 17:05:00

Hjem fra Tyskland: DS-hold får succestræner

Michael Jørgensen siger til LigaBold.dk, at han har forladt tyske KFC Uerdingen, og han skal fremover være cheftræner for Skovshoved IF i Danmarksserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Regionalliga - 31. runde

FT

UER

4 - 1

SVS

Michael Jørgensen havde stor succes som træner for FC Roskilde, hvor træneren blandt andet sendte klubben til tops i 3. division.

Træneren valgte dog noget overraskende at stoppe i november 2021 trods en førsteplads i 3. division.

I december 2021 blev han så præsenteret som assistenttræner i KFC Uerdingen i den tyske Regionalliga, men tiden i tysk fodbold er forbi for nu.

42-årige Michael Jørgensen siger nemlig til LigaBold.dk, at han har valgt at tage hjem til Danmark.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Hjem fra Tyskland: DS-hold får succestræner
Foto: FC Roskilde

Han skal i stedet for være cheftræner for Danmarksserie-bundholdet Skovshoved IF, som han tidligere har stiftet bekendtskab med.

Her venter der noget af en opgave for Jørgensen, da Skovshoved er sidst i Danmarksserien Pulje 2 med 11 point.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roskilde-succestræneren siger, at han ikke havde den fornødne licens for at kunne være assistenttræner i Uerdingen, og han fortæller ligeledes, at der var miskommunikation om hans rolle i klubben. Derfor var et exit nødvendigt. Samarbejdet fungerede ikke.

- Jeg var træner i Roskilde, og det var der nogle uoverensstemmelser angående, hvordan man ser på god fodbold i min verden. Jeg tog til Uerdingen, og jeg skulle hjælpe dem, men der var for mange løse ender. Det skulle være på plads, men jeg fik faktisk rigtig meget blod på tanden efter Roskilde, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage det videre i fuldtidssetup.

- Mit problem er bare, at jeg ikke har licensen, og når du træner i stort set alle ligaer herhjemme, skal man være i gang med en A-licens eller have en Pro-licens for at træne i Superligaen. Det går jeg stille og roligt i gang med, samtidig med at jeg kommer tilbage til Skovshoved, som har haft en svær tid, og nu ligger man sidst i Danmarksserien, siger Michael Jørgensen til LigaBold.dk og tilføjer:

- Vi starter i Skovshoved, hvor der er fokus på kvalitet, dedikation og intensitet, og at vi mener noget med det.

Michael Jørgensen har skrevet en toårig aftale med Skovshoved, oplyser han.

Den tidligere Roskilde-træner beskriver sig selv som en meget kreativ træner, der har fokus på at skabe oplevelser og bevægelse, så spillerne kan udfolde sig kreativt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jørgensen ønsker at forløse spillernes potentiale med energi og power uden for kridtstregerne, og han er ikke den typiske træner.

- Jeg går ind og giver fodbolden tilbage til spillerne. Jeg tager ikke fodbold fra dem. Jeg forsøger ikke at få dem til at gå i takt og få dem til at opføre sig omkring mig. Jeg kan være rimelig skarp i mælet og stille krav både til mig selv og omverdenen, men spillerne skal ikke se mig som en autoritet, og de skal ikke sætte mig op på piedestal. De skal følge min energi og power, og den er sindssyg, siger Michael Jørgensen til LigaBold.dk.

Michael Jørgensen var cheftræner for Skovshoved fra sommeren 2015 til 2018.

Jørgensen og co. møder topholdet AB Tårnby lørdag 26. marts i Tårnby.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Regionalliga - 31. runde

FT

UER

4 - 1

SVS

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0