2023-03-24 10:28:02

Thisted-spiller efter skade: Det hele kan forsvinde på et sekund

Christian Hørby har siddet ude med en grim skade i et år, men nu er han tilbage. Skaden har fået ham til at sætte mere pris på fodbolden, da det kan hele kan krakelere fra den ene dag til den anden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 20. runde

FT

THI

1 - 0

EFB

Thisted-spilleren Christian Hørby har været igennem en svær periode, da han har siddet ude med en stor knæskade, der har holdt ham væk i et år. 

Hørby fortæller dog til Thisteds Facebook-side, at han har valgt at tage meget med fra forløbet. Midtbanespilleren er blandt andet begyndt at sætte mere pris på at kunne spille fodbold igen.

- Man kan vælge at se surt på alting, eller så kan man prøve at tage noget med. Jeg har prøvet at tage en masse ting med, hvor jeg har kigget på mit eget spil i forhold til at skulle udvikle mig, når jeg kom tilbage, og hvordan jeg skulle udfylde min rolle. 

- Jeg har lavet nogle udviklingspunkter for mig selv også mentalt i forhold til, hvordan jeg skulle gribe tingene an. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Thisted-spiller efter skade: Det hele kan forsvinde på et sekund
Foto: Thisted FC

- Det hele kan forsvinde på et øjeblik, så det er også det med, at jeg skal sætte pris på hver træning, siger Hørby og tilføjer. 

- Den her skade har fået mig til at indse, at det hele kan forsvinde på et sekund. Så hurtigt kan det gå. Den ene dag kan du spille fodbold, den anden dag kan du ikke noget, så jeg har fået meget til at sætte mere pris på det og gjort mig mere sulten. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Glæden har jeg fået fuldstændig tilbage ved at få det taget fra mig, og det kan lyde lidt underligt, men det booster ens sult og glæde ved at komme tilbage og være en del af holdet.

21-årige Hørby er noteret for to 2. divisionskampe i denne sæson. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 20. runde

FT

THI

1 - 0

EFB

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce