2021-08-16 22:49:23

Ærgerlig Oliver C: OB afviste et par HSV-bud

OB-målmand Oliver Christensen ærgrer sig over, at der denne sommer blev afvist et par bud på ham fra den tyske klub HSV. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne sommer har der floreret rygter om, at HSV var interesserede i OB-keeperen Oliver Christensen. 

De bud bekræfter den 22-årige målmand til TV3 Sport-programmet Offside. 

- HSV var interesseret i mig i transfervinduet, og de lagde også et par bud på mig, som blev afvist. De har efterfølgende fundet en anden løsning, og det er selvfølgelig ærgerligt, men det er sådan, at fodbold er.

- Det havde været rigtigt fedt. Hamborg er en kæmpe klub og en fed by, der er dejligt tæt på Danmark. Der er mange ting, der havde passet ind – også i forhold til min kontrakt.

- På et eller andet tidspunkt skal man prøve noget andet. Jeg synes efter de to sæsoner, jeg har haft hos OB, hvor jeg har leveret på et godt niveau, og jeg har en alder, der gør mig interessant for andre klubber.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Ærgerlig Oliver C: OB afviste et par HSV-bud
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Inden det her transfervindue havde jeg gjort mig nogle tanker om, at det kunne være nu, at jeg tog det næste skridt. Det kræver, at der er en klub, der vil købe mig, og OB vil lade mig gå. Det er noget økonomi, som jeg ikke selv er herre over. Jeg er klar.

Den unge målmand er erklæret fan af Fyns fodboldflagskib, men erkender, at han bliver nødt til at skifte videre på et tidspunkt af hensyn til egen karriere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På den ene side er man fan af klubben, men på den anden side har man en karriere, man gerne vil gøre så god som mulig. Det er to ting, der modsiger lidt hinanden, når man spiller i OB. På et eller andet tidspunkt skal man prøve noget andet, og jeg var selvfølgelig ærgerlig over, at det gik som det gik.

- OB skal acceptere buddet, og jeg har kontrakt med OB. Hvis OB ikke synes, de bliver godt nok betalt, så har de deres fulde ret til at sige nej, fortæller Oliver Christensen til TV3 Sport. 

Ifølge tyske Bild var HSV klar til at betale 2,5 millioner euro - svarende til 18 millioner kroner - for Oliver Christensen, men det var altså ikke tilfredsstillende for OB. 

22-årige Oliver Christensen har to år tilbage af sin kontrakt i OB.

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0