2021-07-08 09:10:00

Ishøj IF mister Adnan Mohammad til DS-klub

Den tidligere Superliga-spiller Adnan Mohammad er fortid i Ishøj IF, og han kommer fremover til at spille for GVI, der også spiller i Danmarksserien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adnan Mohammad har været en stor profil i Danmarksserien for Ishøj IF, siden han kom til klubben i marts 2020, men offensivspilleren skal ikke længere spille for Ishøj IF.

Han skifter nemlig til en anden Danmarksserie-klub i form af GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening), og det er på grund af, at han kender GVI-cheftræner Søren Fjorting rigtig godt.

Søren Fjorting siger, at Adnan Mohammad har været rigtig glad for at være i Ishøj IF, og klubben har hjulpet ham med mange ting.

Offensivspilleren har dog valgt at spille i GVI, da han kender Fjorting, og Mohammad vil gerne komme i gang igen og på ret køl.

GVI-cheftræneren fortæller, at han hjalp Adnan Mohammad i Lyngby-tiden, og de fik opbygget et specielt bånd.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Ishøj IF mister Adnan Mohammad til DS-klub
Foto: Ishøj IF

- Jeg har et rigtig godt forhold til Adnan Mohammad, og jeg glæder mig til at få en klassespiller som ham til GVI, siger Søren Fjorting til LigaBold.dk.

25-årige Adnan Mohammad spillede i den forgangne sæson 22 kampe for Ishøj IF i Danmarksserien, og her blev det til tre mål og et oplæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Offensivspilleren er noteret for 48 Superliga-kampe (42 kampe for FC Nordsjælland og 6 kampe for Lyngby Boldklub) med tre mål og fire oplæg til følge. Han var fortid i Lyngby Boldklub ved udgangen af 2019.

GVI er havnet i Danmarksserie-pulje med AB Tårnby, B 1908, Holbæk B&I, KFUM, Køge Nord FC, LSF, Ringsted IF, Skovshoved IF og Tårnby FF, hvor det bedste hold rykker op i 3. division.

Første kamp i Danmarksserien 2021/2022 for GVI er lørdag 7. august, hvor mandskabet skal duellere mod Holbæk B&I i Holbæk.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0