2. Division -Ophævet Ken Ilsø vil hurtigt i gang
2018-05-21 08:45:01
Foto: Home United

Ophævet Ken Ilsø vil hurtigt i gang

Manglende lønudbetalinger er en del af forklaringen på Ken Ilsøs ophævelse med Penang FA, og danskeren satser på hurtigt at finde en ny klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ken Ilsø meddelte forleden, at han har ophævet sin aftale med malaysiske Penang FA efter kun små fem måneders ophold.

Den 31-årige dansker afslører, at der var problemer med lønnen.

- Jeg har ophævet min kontrakt som følge af manglende lønudbetalinger. Af hensyn til den foranstående sagsbehandling, så kan jeg ikke komme det nærmere.

- Når en part løber delvist fra det projekt, der var stillet i udsigt, så føler jeg ikke, at jeg kan være en del af det mere, siger Ilsø til bold.dk.

31-årige Ilsø forlod for fire år siden Bochum og Europa til fordel for kinesiske Guangzhou R&F.

Siden har han med succes været hos Home United i Singapore og både Kedah og altså Penang FA i Malaysia, men endnu er det usikkert om han bliver i Asien.

- Det er første gang, jeg prøver dette scenarie i min karriere, og jeg har ikke en anden klub i baghånden, siger Ilsø og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke fastlagt mig på, om jeg bliver i Asien eller prøver noget nyt. Men jeg gerne vil i gang andetsteds hurtigst muligt og har derfor antennerne ude.

Ilsø forlader Penang FA som topscorer efter fem træffere i otte kampe, men holdet har skuffet og ligger blot nummer otte i den næstbedste række.

mikael@bold.dk


Foto: Home United

10 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce