2023-06-09 10:53:00

Mikkel Agger vil drille Aarhus Fremad: De har kniven for struben

Thisted FC skal møde Aarhus Fremad i 2. division, og her skal Aarhus Fremad vinde, hvis klubben skal have en spinkel chance for at kunne rykke op. Mikkel Agger håber, at Thisted kan spænde ben for Aarhus-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 31. runde

FT

THI

0 - 1

AAF

Aarhus Fremad har længe været en del af den spændende oprykningskamp i 2. division, men et par nederlag i de seneste par kampe har sat holdet en smule ud af spil. 

Lørdag skal mandskabet en tur til Thisted, og Mikkel Agger siger til klubbens hjemmeside, at mandskabet vil gøre alt for at gøre det svært for Aarhus Fremad. 

- Det er altid spændende oprykningsspillet, og det gør, at der kommer nerve i kampen. Aarhus Fremad har kniven for struben og skal vinde de sidste kampe for at have mulighed for at rykke op. Vi vil se, om vi kan drille dem og lave en god præstation og påvirke, hvem der rykker op. 

- I efteråret blev vi skilt ad i begge kampe, og så have vi en kamp i Aarhus, hvor vi tabte 2-1 og var bagud 2-0 og kom igen og jeg skulle også udligne, så der havde vi okay fat i dem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Mikkel Agger vil drille Aarhus Fremad: De har kniven for struben
Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

- Det er et sindssygt stærkt hold på bolden. De kommer op til os på en god bane, og vi skal være på for, at de ikke skal køre rundt med os, men vi er blevet mere og mere komfortable med at have bolden i perioder, så det bliver også fint, siger Mikkel Agger.

Aarhus Fremad er lige nu fem point efter Esbjerg fB på andenpladsen og B.93 på tredjepladsen med to runder igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thisted indtager sjettepladsen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 31. runde

FT

THI

0 - 1

AAF

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce